Изберете страница

Холова гарнитура за вашия дом

мар. 25, 2022 | Обзавеждане

Холовата гарнитура е много важна част от нашия дом. Всекидневната е любимото място за почивка на повечето хора и поради тази причина е важно да си предоставим комфорт. 

В последните десет години се забелязва значителна промяна в дизайна на холна гарнитура. Мебели в свежи цветове и големи ъглови дивани са превзели тенденциите. Днес ще ви споделим критериите според, които да подберете правилната холова гарнитура за вашия дом. 

Обърнете внимание на размерите

Много е важно да съобразим размера на мебелите с размера на стаята. Колкото по-голяма е тя, толкова повече възможности имате. Ако разполагате с ограничено пространство обаче, то тогава заложете на по-малък, но мултифункционален диван.. Мебелите с няколко функции са чудесен избор за по-малки пространства. 

С внимание към цветовете

Цветовете на мебелите у дома са от пряко значение за нашия комфорт. През 2022 година дизайнерите посочват скандинавският стил като водещ. Тъмно зелени, тъмно сини цветове и бордо са най-актуалните цветове и ще бъдат перфектният акцент в дома ви.

Цената е от значение

При закупуване на холова гарнитура можем да забележим, че търговците предлагат готови комплекти включващи всички нужно за обзавеждане на хола. В много от случаите тези комплекти са на значително по-добра цена. Нашия съвет е да разгледате подробно всички предложения преди направите спонтанна покупка.

image TR 57HRYPB00000000 4

Нашите предложения за холова гарнитура

Подбрахме за вас няколко от предлаганите от нас опции, съобразен с актуалните тендеции в дизайна. 

Холова гарнитура Montego носи страхотна атмосфера. Фотьойли от норка и гризачи, удобство и актуални цветове. Перфектен избор за вашия дом.

Холова гарнитура Henry е подходяща за вас, ако сте почитатели на класическия стил. Неутрални цветове и красив дизайн, съчетани с удобство.

Belissa холова гарнитура е създадена да носи свежо и приветливо настроение. Със свежите си десени е перфектен избор, с който да добавите акцент в дома си.

Това бяха нашите предложение за обзавеждане на вашия хол. Още модели и информация може да откриете в категория Холни гарнитури.

 

Количката е празна