Изберете страница

Холна маса: Насоки при избор на холна маса

авг. 31, 2022 | Обзавеждане

Холна маса не е просто мястото, където Вашите гости да си поставят напитките. Холната маса е всеобхватна. Това е вид мебел, която съчетава форма и функция, стил и обслужване.

Рядко може да видите холна маса да седи празна. На холната маса може да седи дистанционното управление, ключовете, когато се приберете, пък и да не забравим и за рекламните брошури.

Господарят на всекидневната е диван. Той заема до голяма степен едната част от хола.

scala_holova_garnitura_masa

Обзавеждането в хола включва неща, като: диван, ТВ секция, картини, но не на последно място и маса. Холната маса може да е модерна или класическа, всичко зависи от мебелите, които са разположени в хола Ви и какъв стил на обзавеждане предпочитате.

При избора на модел маса, височината е от изключително значение. Приемливата височина е височината на диван.

Материал за маси

Мраморът продължава да бъде популярен избор за плот за маса, но дървената холна маса е, разбира се, класика и се предлага в различни стилове, от модерните от средата на века до по-рустик стилове. Има и много маси, които включват смесени материали, като дърво и метал, стъкло и метал, дърво и мрамор, добавяйки малко повече текстура и динамика към едно парче.

Стил и дизайн

Холната маса се предлага в няколко основни форми на маса: кръгла, овална, квадратна, правоъгълна или техен вариант. Те могат да стоят на четири крака (или по-малко или повече), или да имат основа от типа на цокъл или пиедестал, или да бъдат оформени като барабан. Някои се предлагат с вградено място за съхранение. Това, което търсите, ще зависи от това как искате да подредите пространството си, като имате предвид големината на другите мебели, като диван и акцентни столове.

alegro_holna_masa

Цената е от значение

Не е нужно да харчите много пари, за да купите добре изглеждаща маса, но ако търсите първокласни материали, ще трябва да платите по-висока цена.

Нашите предложения за холна маса

Холна маса Gravita, която има функцията за съхранение на багаж. Предлага се в два алтернативни цвята.

Холна маса Valesco е едно от новите ни попълнения от холните маси, която е овална и с модерен дизайн.

Холна маса Alegro, която спада към класическият стил за холна маса.

Това бяха малка част от нашите предложения за холни маси. Още модели и информация можете да откриете в категория Холни маси.

Количката е празна