Изберете страница

Общи условия

Общи Условия За Покупко – Продажба През Електронен Магазин Bellonabulgaria.Bg

Настоящите общи условия уреждат реда, начина и условията за покупко–продажби през електронния магазин на „Техностар“ ЕООД. Тези общи условия представляват договор за покупко–продажба между „Техностар“ ЕООД и Клиента.
По смисъла на настоящите Общи условия изброените понятия са използвани със следното значение:
а/ „Техностар“ ЕООД е търговско дружество с наименование „Техностар” ЕООД, ЕИК: 115855127 със седалище и адрес на управление гр. Пловдив 4000, ул. Пазарджишко шосе №120, предоставящо стоки онлайн посредством електронен магазин: www.bellonabulgaria.bg 
б/ Под „Стока” се разбира, всеки от предлаганите артикули в електронния магазин, който е описан с основните си характеристики, изображение и продажна цена.
в/ Под „Клиент” се разбира всяко лице, което е закупило или е направило заявка за покупка на стока от електронния магазин.
г/ Електронен магазин е виртуален магазин с електронен адрес www.bellonabulgaria.bg
 
I. Общи положения 
 
1.1 „Техностар“ ЕООД предоставя на Клиента възможност да закупува предлаганите през електронния магазин стоки, чрез отправяне на заявка (поръчка) и заплащане на съответната продажна цена, при спазване от страна на Клиента на настоящите Общи условия.
1.2 Договорът за продажба между Bellonabulgaria/“Техностар“ ЕООД и Клиента се счита за сключен от момента на потвърждаване на заявката (поръчката) направена от Клиента.
 
II. Доставки и плащания
 
2.1 Всички продукти в нашия сайт www.bellonabulgaria.bg, можете да поръчате онлайн. Всички поръчки направени през bellonabulgaria.bg са за сметка на купувача, безплатни доставки САМО за гр. Пловдив.
Заплащането на стойността на поръчката се извършва с наложен платеж, по банков път или на изплащане с лизинг. „Техностар“ ЕООД изисква 30% авансова вноска за поръчка на стока. В случай на избран метод за плащане по банков път, се изисква предварително изплащане на стойността на поръчката, след което се потвърждава посредством имейл sales@bellonabulgaria.bg . В случай на избран метод на изплащане с лизинг се изисква одобрението на кредитната компания, след което поръчката се потвърждава посредством имейл sales@bellonabulgaria.bg
2.2 При получаване на стоката клиента трябва да провери съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.
При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, клиента трябва да се обърне към куриера за протокол за увредена пратка. Продавачът на стоката не носи отговорност за подобен род увреждания.
Ние знаем колко е важно за Вас да получите точно това което очаквате и винаги оглеждаме всяка поръчка за евентуални дефекти по нея.
 
III. Гаранции
 
3. Гаранционните условия са индивидуални за всеки продаван от нас артикул. За всеки отделен продукт клиента получава гаранционна карта, в която са описани гаранционните условия.
 
IV. Отказ от стоката
 
4.1 Клиента има право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 календарни дни от получаване на стоката в случай, че тя не е използвана, не е нарушавана цялоста на опаковката й и е във вида, в който е получена, в съответствие с условията по чл. 55 от ЗЗП.
4.2 При констатация на дефектен продукт до 24 ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия или да възстановим заплатенате от клиента стойност на стоката, съгласно чл. 55 от ЗЗП, считано от датата, на която клиента е упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирането на стоката се поема от клиента.
4.3 Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на клиента. При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, включително и транспортните разходи платени от клиента за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал. 3 от ЗЗП и в срок от 7 работни дни от получаване на стоката и при условие на ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.
 
Възможни са технически и правописни грешки в съдържанието на сайта. В случай на грешка, несъответствие или промяна в цената или описанието на продуктите в сайта, ще ви уведомим с телефонно обаждане или email.
Количката е празна