Изберете страница

Мебели според зодия Лъв

юни 6, 2022 | Обзавеждане

Мебели според зодията: Особености на зодия лъв

Лъвовете са звездите на шоуто, те са самоуверени с богато чувство за хумор. Харизматични и очарователни, с почти магнетично привличане към тях, те са душата на компанията. Могат да бъдат нетърпеливи и откровени, но никога истински злонамерени. Обичат драмата, театъра и насърчаването на хората да изразят истинското си аз.

Лъвовете са яростно независими и сами си проправят път в живота

мебели за зодия лъв

Те са приключенски настроени натури със склонност към себеизразяване, което ги прави естествени създатели на тенденции. Не се страхуват да опитват нови неща, свежи нюанси, модели и стилове. Управлявани от оживеното и бляскаво слънце, Лъвовете се нуждаят от много светлина в живота си. Както от лъчите на слънцето така и от тези на прожекторите. В жилището им трябва да има изобилие от прозорци и капандури, както и множество допълнителни източници на светлина. Обичат драматичните и царствени елементи, те биха оценили всичко пищно в дизайна. Мебелите трябва да са светли и красиви.

Уверените, дръзки Лъвове не се страхуват да бъдат в центъра на вниманието и това включва и дома им. Те обичат да правят впечатление, дори да стигнат до създаването на дворцова резиденция, която да показват на многото си партита.

Точно като едноименното им животно, те са силни характери и искат домът им да отразява тяхната силна и царствена личност.

Какъв тип спален комплект и мебели се харесва на зодия Лъв?

За да се чувства добре Лъвът домът му трябва да бъде украсен с ярки цветове, като оранжево, червено, ярко жълто, пурпурно и лилаво подчертани с бляскави елементи и златисти акценти. За тези личности няма нещо, като твърде много пищност и блясък, те са на принципа, “колкото повече, толкова по-добре”. Ето защо спални комплекти декориран с кристални елементи и бляскави акценти, подчертани от светлина, лукс и пищност, като спален комплект “Gravita” и спален комплект “Montego” биха донесли онзи бляскав покои, от който Лъвът се нуждае.

Тъй като те са ценители на тъмното дърво спални комплекти и мебели “Montego” и “Alegro”също биха се вписали добре в техните домове.

Лъвовете са социални същества, които обичат да организират впечатляващи събития, където да са звездите на вечерта. Изисканите мебели и трапезарии, като трапезария “Gravita” и шикозните салони с домашни барове биха били идеалното решение за това им начинание. Тези пространства трябва да са едновременно удобни и елегантни, присъствието на луксозна мека мебел и големи маси за хранене е задължително. Наличието на акцентна стена подчертаваща любовта им към природата или царствената им особа също би паснала добре в тяхното пространство.

Лъвът е огнен знак и живият огън е от огромно значение за него, наличието на камина, фенери, свещи или други уютни мебели спомогне за още по големия им личен комфорт.

За да се балансира огнената им натура в жилището трябва да присъстват вода, дърво и растения. Те могат да са тематични, част от личната им картинна галерия или под формата на декоративни фонтани и водопади, живи цветя и мини дръвчета.

Прочетете повече за зодия Лъв тук –https://zodiac.dir.bg/sign/lav/dneven-horoskop 

Домът на Лъва винаги ще бъде разпознаваем, защо той е парад на светлина, лукс, класа, блясък и комфортните мебели. Когато им отидете на гости не забравяйте да им направите комплименти за декора на къщата, това е изключително важно за тях.

За интересни продукти, които да бъдат част от Вашия дом, можете да посетите нашия уеб сайт: https://bellonabulgaria.bg/ 

Количката е празна