Изберете страница

История

Началото

През 1957 год. в малкото градче Кайсери (Централна Турция) са положени основите на малка дърводелска работилница. С течение на годините, както и растящите нужди на населението, малката работилница се превръща в един от световните лидери на пазара за мебели – Бойдак Холдинг.

BELLONA се присъединява към Boydak Holding

През 1997 към голямото семейство на Бойдаг Холдинг се присъединяват и мебелите с марката  BELLONA.

С течение на времето марката придобива важно място в сектора със своите инвестиции и успешни маркетингови стратегии. BELLONA реализира значителна част от инвестициите си в организираната индустриална зона Кайсери.Тя има закрита производствена площ от 191 000 m² на обща площ от 350 000 m² в индустриалната зона.

Продуктите с марката BELLONA се произвеждат в пет основни съоръжения. Съоръжението за производство на панелна мебел Boytaş 1 и съоръжението за производство на плотове Boytaş 3 имат обща закрита площ от 100 000 m2 и имат капацитет да произвеждат 40 000 m² панели за мебели на ден.

Подхода ни за развитие

Младият и амбициозен екип в Bellona са работещи хора, които съчетават иновативно мислене с традиционен подход към работата.

Във фабриките на BELLONA работят общо 4035 души – 3,778 работници и 257 административни служители, а продуктите, произведени По високи стандарти на високо качество, се предоставят на потребителя чрез широка мрежа от дилъри в цeлия свят.

Награди и сертификати

Количката е празна