Изберете страница

За Bellona България

Техностар ЕООД

Тук ние имамe удоволствието да представим на вашето внимание нашата фирма „ТЕХНОСТАР ЕООД“ BELLONA Bulgaria, гр. Пловдив.

bellona about 11

Bellona България

Bellona България стартира дейността си на 12.11.2016 година. Основната цел на фирмата е да популяризира марката Bellona в България.

bellona about 13
bellona about 12

Bellona предлага богат избор от мебели за спалня, дневна, трапезария,детска стая,както матраци и текстил,обзавеждане за градински площи, офиси и различни бизнес обекти.

За удобството на своите клиенти фирма Техностар предлага собствен транспорт за безпроблемното транспортиране, както и безплатен монтаж от квалифициран монтажен екип

20201218 155856 20201218 160048

Нашата цел

Целта ни е да удовлетворим и най-взискателните ни клиенти, да отговорим на очакванията им спрямо бързо променящ се начин на живот, без да правим компромис с нашето качество и естетическо разбиране.

Нашата мисия

Нашата мисия е да произвеждаме и предоставяме висококачествени и безвредни за човешко здраве панелни мебели, мека мебел, легла и домашни текстилни продукти за нашите клиенти. Мебели от световна класа, мебели над техните очаквания.

Нашето мото

Бързина и качество, лукс и комфорт, уют и удобство на най-добра цена.

Количката е празна