Изберете страница

Дресуар: 5 различни начина за използване на дресуар

фев. 7, 2023 | Обзавеждане

1111

Мебели Bellona, ​​които искат да ви помогне с декорацията на дома като едно от водещите имена в областта на мебелите и декорацията, ще говори за използването на дресуар във вашия дом благодарение на тази статия. Дресуар, който днес привлича вниманието във входовете на много къщи или в ъглите на всекидневните, всъщност е мебел, който отразява декорацията на мебелите от 18 век.

Дресуар, който е изборът на тези, които искат да направят малки и магически щрихи, които променят атмосферата на интериорното пространство, в което се използва, е един от първите мебели, закупени от младоженците и тези, които сменят дома си.

Дресуар може да се определи като вид холна маса с крака. Дресуарът, който има много характеристики и значения зад този израз, е предпочитан като допълващ продукт в декорацията на дома и пространството. Ако искате да придадете различна атмосфера на дома си използвайте дресуар, който е един от моделите маси за кафе. В редовете по-долу можете да намерите много информация, която ще оформи вашето мнение.

Докато отговаряме на въпроса какво е дресуар по най-подробния начин, ние можем да внесем мобилност във всеки ъгъл на вашия дом, като отворим заглавието на областите на използване на дресуар. Ето кои са любопитните.

napoli dresuar tab 01

Какво е дресуар?

Дресуар се определя в мебелната индустрия като модел масичка за кафе, състояща се от няколко чекмеджета с високи крака. Въпреки, че днешните скринове се използват по много различни начини от френския стил на обзавеждане, те са придобили функционални характеристики в много домове.

За французите дресуар е висок шкаф, използван за съхраняване на сервизи. В настоящия период се използва като скрин, който се използва за много цели.

Когато се разглежда дрезуарът през 18 век, обръща внимание, че дрезуарът е бил използван в определени ъгли, за да се покажат къщите на богатите хора по-елегантни и елитни. Развитието в сектора на мебелите и декорацията донесе на дресуара във всеки дом и постави началото на употребата му за всякакви цели.

gravita_dresuar1

За какво се използва дресуар?

Ако искате да направите малки щрихи в дома си, можете да разгледате дресуари, които се отличават с дизайна на Bellona. Е, чудите ли се за какво се използва дресуара? Нека поговорим малко за това защо дресуара се използва на закрито и у дома.

Дресуар може да се използва в антрето на къщата, за да придаде стилен и естетичен вид. За предпочитане е да държите ключове, портфейл и предмети за първа помощ в малко чекмедже. За да създадете стилен кът в стаята, различни от антрето, се използва дресуар.

Може да се използва за много цели като показване на рамки, съхраняване на важни предмети в чекмедже, ефективно и естетично запълване на празни пространства и създаване на кът за фотосесия. Дресуарът става полезен за удоволствието на човека и за поддържането му у дома.

Няколко съвети за използване на дресуар в стая..

Използване на дресуар в хола

7777

Днес декорацията от дресуар обикновено привлича вниманието в хола. В тези стаи дресуарът запълва празните ъгли, за да създаде кът или да покаже най-обичаните декоративни предмети. След избор на скринове, които отговарят на общия стил на обзавеждането, те се поставят в най-ефективната зона. Когато върху скрина се добавят няколко декоративни предмета, които няма да натоварват очите, стилът на стаята се откроява по ефектен начин.

Дресуарът може да бъде предпочитан като ТВ шкаф в хола. Минималните мебели доминират в хола, благодарение на различни модели дресуар с високи крака и достатъчно широки, за да бъде поставен телевизора. Тези, които искат да избегнат големи и груби мебели, докато проектират модерна всекидневна, могат да изберат дресуар, подходящ за размера на телевизора.

Ако имате много книги в дома си и искате да създадете модерно пространство за тези книги- можете да използвате скрин. Можете да направите кът, в който удобно да организирате книгите си, като разгледате моделите скринове с няколко рафта. Можете да разгледате моделите дресуар на мебели Bellona, ​​за да използвате вашите книги и декоративни предмети по естетически елегантен начин в хола.

Използването на витрини, което е било обичайно в древността, сега е оставило мястото си на скрина. Благодарение на дрехите, които ще се превърнат в едно цяло с рамката, подноса за свещи, декоративните предмети, огледалата и декорациите за стена, модата на витрините е останала в историята. Много къщи са започнали да използват дресуар в съответствие със собствения си стил на обзавеждане. Така беше възможно да се възползва повече от светлината в пространството и да се приложи минималният стил.

gravita dresuar6

Използване на дресуар в антрето

Когато разгледате стиловете на къщата, можете да видите колко много се използва дресуар за врата. Най-споменаваните модели дресуар в тази сфера са тези с чекмеджета и високи крака. Дресуарите започнаха да заемат своето място в домовете, особено за да съхраняват неща, като ключовете, любимите парфюми на антрето на домовете.

Дресуарите, поставени на входа на вратата в позиция, която няма да попречи на вратата да се отвори, могат да се използват за съхранение на ключове, портфейли, документи за самоличност, консумативи за първа помощ, мокри кърпички и портмоне за монети. Така важните предмети могат да бъдат лесно достъпни, без да губите време, когато излизате от къщата.

Ако искате да използвате дресуар за антре, можете да използвате няколко декоративни продукта върху горната повърхност на мебелите. Можете да уловите елегантността на входа с аромата на стаята, няколко свещи, рамката с любимата ви снимка и пропорционалното огледало на стената.

sanito dresuar tab 02

Използване на дресуар в спалнята

Сега дресуарът също е включен в декорацията на спалнята. Всъщност тя се използва толкова ефективно, че много хора предпочитат да използват дресуар, вместо да купят масичката за гримиране в спалния комплект. Дресуарите, които привличат вниманието, особено за да спестят място в тесните спални, заемат своето място в стаите на лични вещи и продукти за грим.

В някои случаи можете да видите, че дресуарът се използва като работна маса. Компютрите и книгите могат да се използват лесно благодарение на големите дресуари. Моделите дресуари често се разглеждат в дизайна на младежка стая или кабинет. Освен това, благодарение на тези дресуари с няколко чекмеджета, важните вещи винаги ще са ви под ръка.

napoli dresuar tab 02

Използване на дресуар в кухнята

Използването на дресуар е много често срещано в кухни с големи или малко шкафове. Дресуарите намират своето място в кухните, особено за подреждане на чаши, създаване на кът за кафе или няколко малки домакински уреда винаги под ръка.

Препоръчително е дресуарът да е пред контакта, за да работите удобно и безопасно в кухнята. За да можете винаги да използвате кафемашините лесно, съвместимостта на шкафа и контакта е важна.

Ако нямате достатъчно шкафове в кухнята си, можете да използвате вещите си в дресуара с чекмеджета. Можете да съхранявате чаши, салфетки, дребни предмети, десертни чинии в дресуар в съответствие с предназначението на употреба във френския период. Може би си спомняте, че французите са използвали скринове за съхранение на прибори за хранене и чаши.

5666

Използване на дресуар в банята

Ако искате да имате стилна и полезна декорация за баня, можете да поставите дресуар в интериора, като изберете подходящи за стила на банята. За целта можете да се спрете на модели дресуар, които не се влияят от водата, издръжливи са и имат чекмеджета. Можете да използвате по-ефективно празното пространство във вашата баня, благодарение на дресуарите с дълги крака и няколко чекмеджета.

Ако нямате шкаф в банята си, дресуарът ще бъде мебелен избор за вашия дом. Можете да създадете удобна зона за използване, като подредите предметите, които искате да имате в банята, в гардероба. Можете също така да поставите дресуара в банята, за да създадете зона за грим. Дресуара, който сте оформили пред огледалото, може да бъде както подготвителен, така и поддържащ кът на вашия дом.

Ако в банята ви няма шкаф и ще правите специален дизайн – можете да използвате дресуар пред мивката. Можете да разгледате дресуари, които се адаптират към мивката. Можете да се насладите на времето си, като използвате табуретка или стол пред дресуара в голямата баня.

Тези, които искат да използват дресуари в банята, могат да обмислят използването на дресуар, за да съхраняват своите принадлежности за баня и да затворят стените на банята със стилни детайли. Няколко сапуна могат да позволят вазата с цветя и ароматни свещи, които ще са идеален завършек на обзавеждането в банята.

Нашите предложения за дресуар

Дресуар Gravita, който има огромно чекмедже, в което да поставите личните вещи. Предлага се в два алтернативни цвята – сив или слонова кост.

Дресуар Montego има мраморен ефект на плота, както е на високи крачета.

Дресуар Sanvito, което има страхотен аранжимент в крачетата. Дресуарът е с модерен и изскван дизайн, подходящ за всеки тип стая.

Това бяха малка част от примерите ни за дресуари. Още модели и информация можете да откриете в категория Допълнителни модули.

Количката е празна